15 Nisan 2015 Çarşamba

NevaColor Saç Boyama Deneyimim...

Nihan Yeşiltaç Oran ve Pınar Şenoğlu organizasyonu ile #14subat14sevgikadini sloganıyla yapılan blog yazarları toplantısına davet edildim.
Genetik olarak saçları çocukluk yani ortaokul yaşlarına kadar dayanan bir saç beyazlığım söz konusu. Ben 6-7 senedir aktif olarak saçlarımı boyamak zorundayım.

Bu güzel sevgililer gününde 14 sevgi kadınından biri olarak NevaColor saç boyasından hediye etti deneyimlememiz için. Baktım saçlarım beyazlamış. Evde otururken kuaföre gidip dünya para harcayacağıma kendim boyayayım dedim ve Nevacolor saç boyası aklıma geldi. Kendi kendime hiç boyayamayan biri olarak ürktümde biraz. Kullanım kılavuzundan okudum. Sıra sıra uyguladım. Karışım kabının içinde hali hazırda suyu konulmuştu. Üzerine saç boyasının tamamını sıktım ve iyice çalkaladım. Beklememiz gerekiyormuş. Sanırım boya ile ilaç birleşince asidik bir durum söz konusu olduğu için kutu içinde olduğundan olabilir.

Saçlarımın dibini dikkate alarak uygulama şişesinin ucundan sıka sıka sürdüm saçıma. Ayrıca tarak gibi farklı ucu da vardı. Bir dönem sonra onu kullanmak istedim. Ve daha başarılı oldum...
Belirlenen süreyi doldurduktan sonra saçlarımı yıkadım.

 Ve kuaföre gidip saçımı fön çektirdim...
Blog yazarları toplantısına davet ettiği için Nihal ve Pınar'a, verdiği destek, saç boyası ve diğer hediyeler için çok NevaColor'a çok teşekkür ederim.

1 yorum:

  1. Bu renk sana çok yakışmıştı canım. Neva color ile uygulama yaptığını bilmiyordum bile :) Vakit problemi olduğunda bu tarz boyalar daha pratik geliyor ve uygulamakta çok kolay.

    YanıtlaSil